Wie zijn wij?

Dit is Jor & Schoon

Logo_Jorenschoon

 

Jor & Schoon is een professioneel schoonmaakbedrijf, omdat wij professionele zzp-schoonmaakbedrijven samenbrengen met klanten zoals u. Met uiterste precisie, duidelijke afspraken en contact met eerdere klanten van de zzp’ers hebben wij een groep zeer gedreven schoonmakers en glazenwassers om ons heen verzameld. Het niet in dienst nemen van personeel, maar juist het samenbrengen van klanten en zzp-schoonmaakbedrijven brengt voordelen met zich mee.

De voordelen
Omdat Jor & schoon werkt met verschillende zzp-schoonmaakbedrijven zijn wij flexibel met het inplannen van uw schoonmaakklus. Heeft u bijvoorbeeld een verbouwschoonmaak nodig op korte termijn, dan is dat bij ons geen probleem.
Schoonmaken wordt nog wel eens onderschat. Maar professioneel schoonmaakbedrijf Jor & Schoon doet dit niet. Wij weten dat de ene schoonmaakklus de andere niet is. En dit geldt ook voor de professionele zzp-schoonmaakbedrijven waar Jor & Schoon mee samenwerkt. Sommige zzp-schoonmaakbedrijven zijn gespecialiseerd per dienst. Een schoonmaak na een verbouwing vergt ander schoonmaakmateriaal dan als er periodiek bij uw privéwoning wordt schoongemaakt. En de ramen aan de buitenkant van uw woning of bedrijf wordt met ander schoonmaakapparatuur schoongemaakt dan bij een bedrijfsschoonmaak. Kortom, voor elke schoonmaakklus hebben wij gespecialiseerde professionele zzp-schoonmaakbedrijven.
Een ander voordeel van het werken en samenbrengen van zzp-schoonmaakbedrijven en klanten zoals u is de vakkundigheid, professionele werkhouding en gedrevenheid van de zzp’ers. U bent namelijk een klant voor de zzp-schoonmaakbedrijven. En dat is toch anders dan wanneer een personeelslid van een schoonmaakbedrijf bij u langskomt. Maakt een zzp-schoonmaakbedrijf niet naar wens schoon in bijvoorbeeld uw kantoor, dan raakt ditzelfde schoonmaakbedrijf indirect zijn klant kwijt. Onze ervaring is dat een zzp’er achter zijn of haar vak staat en dit naar de klant haar wens probeert uit te voeren. Onze klant is ook de klant van de zzp’er…
Meer over Jor & Schoon
Jor & Schoon is een professioneel schoonmaakbedrijf dat zich richt op negen segmenten. We zijn gespecialiseerd in uiteenlopende schoonmaakdiensten. Van verhuisschoonmaak tot portiekschoonmaak. En van verbouwschoonmaak tot uw gehele bedrijfsschoonmaak. Met uiterste precisie en zorgvuldigheid wordt uw privéwoning of bedrijf weer schoon. U kunt daarom zorgeloos een dagje weg met als resultaat aan het einde van de dag een heerlijk schoon thuis of kantoor.
Kies voor Jor & Schoon, want wij zijn ervan overtuigd dat u meer geniet van uw nieuwe huis wanneer deze echt schoon is, dat een verbouwing pas echt af is wanneer al het stof en bouwafval verdwenen is, en dat een bedrijf pas uitnodigend is wanneer het er fris ruikt en opgeruimd toont.
Ook al is een klus groot of klein, voor elke schoonmaakklus staat Jor & Schoon klaar. En omdat elke klus anders is, werken we met verschillende prijzen. Zo bepaalt u wat er schoongemaakt moet worden en daardoor indirect de prijs. Samen met u doorlopen we een checklist. Want u kunt erop vertrouwen dat de experts van Jor & Schoon niks over het hoofd zien. Kijk op de homepage van deze site voor alle diensten. Bent u benieuwd naar onze prijzen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op via:

* 085-0013987

* info@jorenschoon.nl

Zelf een zzp-schoonmaakbedrijf en opzoek naar meer klanten?
Onze ervaring is dat zzp-schoonmaakbedrijven zich willen focussen op het schoonmaken, hun daadwerkelijke vak. Het werven van nieuwe klanten en het contact onderhouden van deze klanten is weer een ander vakgebied. Bent u zelf een zzp’er, een professioneel schoonmaakbedrijf en opzoek naar meer klanten voor uw schoonmaakbedrijf? Neem dan contact met ons op.