Verbouw & Schoon

Verbouw & Schoon

De verbouwing is gelukt, het lijkt mooi geworden, maar door de rommel ziet u eigenlijk niet het daadwerkelijke resultaat. Een verbouwing geeft namelijk bouwstof, bouwafval en werkresten. Omdat het nieuw is, wilt u uw huis met zorg schoonmaken. En dit precies wat u kunt overlaten aan Verbouw & Schoon. Want bij Jor & Schoon werken experts die uw huis met precisie schoonmaken.

Een verbouwingsschoonmaak is inzetbaar na een grote of een kleine verbouwing, een keukenverbouwing of na het werk van een stukadoor. Maar u kunt ook gebruik maken van Verbouw & Schoon wanneer bijvoorbeeld de garage leeggeruimd en schoongemaakt moet worden. Bij Jor & Schoon denken we met uw mee en hebben we voor elk probleem een oplossing!

De ene verbouwing is de ander niet, en de ene verbouwing duurt ook langer dan de ander. Maar om welke verbouwing het ook gaat, deze vindt wel plaats in uw huis. Daar waar de bouwlieden hun werkplek verlaten, bent u genoodzaakt er te blijven, omdat u hier simpelweg woont. Daarom snappen wij van Jor & Schoon dat het prettig kan zijn als er tijdens de verbouwingsperiode schoongemaakt wordt. We maken samen met u afspraken wanneer en met welke frequentie tijdens de verbouwing bij u wordt schoongemaakt.

Een verbouwing geeft ook bouwafval. Jor & Schoon biedt u de mogelijkheid om dit voor u op te ruimen. Gaat het om grote hoeveelheden, dan bestellen wij voor u een grote afvalcontainer en ruimen het afval netjes op. Gaat het om kleine hoeveelheden, dan nemen wij het voor u mee.

Bestel nu Verbouw & Schoon en laat met en gerust hart uw woning schoonmaken.

Uw huis is al schoon en opgeruimd vanaf €125
Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

We werken met een checklist. Daarom bepaalt u wat wel en niet schoongemaakt wordt. Dit heeft uiteraard weer invloed op de prijs.

Deze dienst is zowel particulier als zakelijk inzetbaar.

jorenschoon_verbouw_schoonmaak

Neem vrijblijvend contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.