Portiek & Schoon

Portiek schoonmaak

Voorbeeld appartementencomplex 1

Portiek heeft 2 etages en 6 ingangen: v.a. € 25 per maand

Voorbeeld appartementencomplex 2

Portiek heeft 3 etages en 8 ingangen: v.a. € 45,– per maand

Voorbeeld appartementencomplex 3

Portiek heeft 4 etages en 10 ingangen: v.a. € 55,– per maand

Voorbeeld appartementencomplex 4

Is de portiek hoger dan 4 etages of meer ingangen dan 10, dan wordt er een offerte opgemaakt. Uiteraard gebeurd dit vrijblijvend.

Het is een fijn thuiskomen wanneer uw entree schoon is. Daarom heeft Jor & Schoon de dienst portiek schoonmaak in het dienstenpakket opgenomen. Met precisie verzorgen en onderhouden wij de ramen, het trappenhuis, de lift en eventuele extra klussen bij u in het appartementen complex.

 

Portiek schoonmaak -en onderhoud

 • Vegen en nat reinigen van het trappenhuis en de vloeren
 • Vegen en nat reinigen van de liften
 • Vegen en nat reinigen entrees
 • Vegen en nat reinigen hallen
 • Glasbewassing van het entreeglas
 • Brievenbussen en bellentableaus oppoetsen
 • Containers binnen- en buiten zetten
 • Balustrades en hekwerk afnemen
 • Uitvoeren extra schoonmaakklussen
 • Tot slot, inspectie van het de kwaliteit van het schoonmaakonderhoud

Omdat iedere portiek schoonmaak zijn eigen aandachtspunten heeft, wordt voor ieder portiek of complex een apart werkprogramma opgesteld, mede gebaseerd op de wensen van u.

 

Uw portiek, onze zorg

Steeds meer zzp-schoonmaakbedrijven zijn gespecialiseerd op portiek schoonmaak. Jor & Schoon brengt klanten zoals u graag samen met deze zzp-schoonmaakbedrijven. Met uiterste precisie, duidelijke afspraken en contact met eerdere klanten van de zzp’ers hebben wij een groep zeer gedreven schoonmakers en glazenwassers om ons heen verzameld die uw portiek schoonmaak serieus nemen. Het heeft namelijk meerdere voordelen om zzp-schoonmaakbedrijven samen te brengen met klanten zoals u. Zzp’ers zijn flexibeler inzetbaar, er heerst een professionelere werkhouding en ze zijn gefocust op één speciale dienst. En in dit geval is dat de portiek schoonmaak.

Elke dag rijden er in uw regio wagens rond voor portiek schoonmaak, trappenhuis reiniging en onderhoud voor Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Maar ook voor vastgoedbeheerders, woningbouwverenigingen en particuliere appartementencomplexen. Voornamelijk de woningbouwverenigingen kiezen er voor om een vast schoonmaakbedrijf in te schakelen voor het onderhouden van het trappenhuis of de gehele portiek schoonmaak. Op deze manier blijft woonomgeving schoon en goed onderhouden. Maar ook steeds meer particulieren, VvE’s en vastgoedbeheerders zien de voordelen van portiek schoonmaak en maken dus gebruik van dienst Portiek & Schoon die wij aanbieden.

Bij het opstellen van een offerte, die overigens vrijblijvend aan te vragen is, lopen wij samen met de punten af die u schoongemaakt wil hebben. Zo kan u ervoor kiezen alleen de vloer van de portiek schoon te laten maken. Maar zo is het ook mogelijk om daadwerkelijk alles periodiek te laten reinigen. U kunt hierbij denken aan de leuningen, de tegels, het houtwerk van de deuren en de deurposten, maar ook de brievenbussen. Afhankelijk van wat u wil… Speciale portieken, bijvoorbeeld monumentale portieken vergen een op maat schoonmaak. Dit is namelijk geen normale portiek schoonmaak. Ook hier hebben wij ervaring in en denken we graag met u mee.

Bestel nu Portiek & Schoon en geniet van uw entree.

Uw entree is al schoon, opgeruimd en onderhouden vanaf € 25,– per maand
Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden

Deze dienst is zowel particulier als zakelijk inzetbaar.

jorenschoon_portiek_schoonmaak

Bel: 085-0013987

Neem vrijblijvend contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.